Fairline

Fairline

Het nieuwe Fairline

Fairline is vernieuwd, ze zijn namelijk verder gegaan met twee nieuwe uit Engeland afkomstige Russische investeerders. Deze twee investeerders hebben veel ervaring op het gebied van managen en opzetten nautische bedrijven. Daarnaast zijn zij allebei gepassioneerde boot eigenaren. Russel Currie is aangewezen als de nieuwe besturende directeur. Met 30 jaar ervaring is Russel verantwoordelijk voor het binnenhalen van 90 miljoen aan omzet, een geschikte kandidaat dus om het nieuwe Fairline tot een succes te maken. Ze zullen zich de komende jaren gaan focussen op het ontwikkelen en bouwen van jachten met een veel hogere kwaliteit. Daarnaast zullen ze voortborduren op hun loyale klantenbasis en het nieuw gevormde bedrijf vestigen in Oundle, Northamptonshire.

De toekomst van Fairline

Fairline is al jaren een expert in het ontwerpen van luxe en snelle jachten maar ook de strategie van ontwerpen gaat veranderen. Vanaf heden zullen de nieuwe modellen namelijk ontworpen worden door het Nederlandse bedrijf Vripack. Vripack kennen we natuurlijk van hun vele wereldwijde successen. Dit zal voor Fairline dus een wel overwogen besluit zijn geweest maar deze keuze zal de plank niet misslaan. Houdt Fairline in de toekomst dus goed in de gaten want wie weet wat voor mijlpalen ze hier mee gaan bereiken.

De modellen van Fairline

Sterkenburg Yacht Brokers heeft regelmatig gebruikte schepen van Fairline in bemiddeling. De volgende modellen worden door Fairline geproduceerd en ontworpen in samenwerking met Vripack:

Fairline Targa modellen :

 1. Targa 38 Open
 2. Targa 48 Open
 3. Targa 48 GT
 4. Targa 50 GT
 5. Targa 53 Open
 6. Targa 53 GT

Fairline Squadron modellen :

 1. Squadron 42
 2. Squadron 48
 3. Squadron 53
 4. Squadron 60
 5. Squadron 65
 6. Squadron 78 Custom

Huidig aanbod Fairline


Fairline - Squadron 56
Fairline - Targa 48 Gran Turismo
Fairline - Targa 52 GT

Reeds verkocht via Sterkenburg Yacht Brokers


Fairline - Targa 29
Fairline - Targa 44 GT
© 2010-2023 Sterkenburg Yacht Brokers