Holterman Shipyard

Holterman Shipyard

Historie

Holterman Yachting is al jaren de ontwerper en bouwer op het gebied van luxe en modern gelijnde rondspant jachten. Deze jachten staan bekend om hun uitstraling maar ook om het sublieme interieur wat in het schip op maat gemaakt wordt. Daarnaast zijn deze Holterman jachten bekend om het vermogen wat ze bij zich dragen, zo is de Holterman 60 op boot Düsseldorf uitgeroepen tot powerboat van het jaar in de categorie waterverplaatsers.

Het Holterman Yachting van nu

Tegenwoordig is Holterman Yachting druk bezig met het uitbreiden van hun activiteiten. Dit doen zij door het aanbieden van een refit afdeling, nieuwe nog snellere modellen ontwerpen en het aanbieden van hun oude vertrouwde service zoals u van hun gewenst was. Holteman Yachting heeft alles in huis wat u nodig heeft voor het bouwen van uw jacht behalve de spuiterij. Liefde voor het vak uit zich in het hoge afwerkingniveau van alle modellen. Elke tewaterlating is dan ook een feest voor u als de nieuwe eigenaar.

Huidige modellen

Sterkenburg Yacht Brokers heeft regelmatig gebruikte schepen van Holterman Shipyard in bemiddeling. Holterman Shipyard produceert tegenwoordig de volgende modellen met een team dat zij zelf in huis hebben zitten:

  1. Holterman 50 Open
  2. Holterman 53
  3. Holterman 56 Governor
  4. Holterman 60 Governor
  5. Holterman 501 Infinity

Huidig aanbod Holterman Shipyard


Holterman - X-Treme 54

Reeds verkocht via Sterkenburg Yacht Brokers


Holterman - 50 Survey
Holterman - 53
© 2010-2023 Sterkenburg Yacht Brokers