Linssen Yachts

Linssen Yachts

Historie

Linssen Yachts is van origine niet altijd een scheepsbouwer geweest, in het begin was het namelijk een bedrijf wat massieve teakhouten stuurhuizen en teakhouten deuren fabriceerde. We kunnen dus constateren dat het bedrijf vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan en dat de overstap naar plezierjachten geen onbewuste keuze was. Nadat de zoon van dhr. Jac Linssen sr. Het bedrijf had overgenomen werd het dan ook al snel omgedoopt naar Linssen Yachts B.V., een bedrijf wat jachten ging produceren van 9-18 meter en dit trouw zou blijven doen in Nederland. Mocht u intresse hebben in de gehele historie: http://www.linssenyachts.com/nl/shipyard-showroom/linssen-history.html

Het Linssen Yachts van nu

Al jaren produceert Linssen zijn jachten hier in Nederland maar niet zonder reden. Waar de meeste jachtwerven er namelijk voor kozen om hun productie te gaan verplaatsen naar lagelonenlanden deed Linssen Yachts dit niet, hier hebben zij voor gekozen omdat zij vinden dat het een uitstel van executie is en er geen beter jacht bestaat dan die van Nederlandse bodem/kwaliteit. U mag dus verwachten dat een Linssen jacht niet alleen kwalitatief hoogwaardig is maar ook waardevast, niet alleen omdat hun bedrijfsvisie een krachtig punt is maar ook omdat hun modellen ten alle tijden dezelfde uitstraling en kwaliteit hebben gehad door de jaren heen.

Huidige modellen

Sterkenburg Yacht Brokers heeft regelmatig gebruikte schepen van Linssen Yachts in bemiddeling en op dit moment produceert Linssen Yachts de volgende modellen ontworpen door het interne team in samenwerking met Anne Elsinga.

 1. Grand Sturdy 290 AC
 2. Grand Sturdy 290 Sedan
 3. Grand Sturdy 350 AC
 4. Grand Sturdy 350 Sedan
 5. Grand Sturdy 410 AC
 6. Grand Sturdy 410 AC Variotop
 7. Grand Sturdy 410 Sedan
 8. Grand Sturdy 470 AC
 9. Grand Sturdy 470 AC Variotop
 10. Grand Sturdy 470 Sedan
 11. Grand Sturdy 530 AC
 12. Grand Sturdy 530 AC Variotop
 13. Grand Sturdy 590 AC
 14. Grand Sturdy 590 AC Variotop
 15. Classic

Huidig aanbod Linssen Yachts


Linssen - 45 DS Variotop
Linssen - Classic Sturdy 400 AC
Linssen - Dutch Sturdy 380
Linssen - Grand Sturdy 410 AC Twin
Linssen - Grand Sturdy 470 AC MK II
Linssen - Grand Sturdy 470 AC Twin

Reeds verkocht via Sterkenburg Yacht Brokers


Linssen - Grand Sturdy 470 AC Twin
© 2010-2023 Sterkenburg Yacht Brokers